Navigation Menu

Eyebrow Gel: Τζελ φρυδιών: Ο τρόπος εφαρμογής χρωματιστού τζελ για τέλειο γέμισμα ||AllAboutBeauty

Το γέμισμα των φρυδιών μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ένα βλέμμα, κάνοντας το πολύ σαγηνευτικό. Εξάλλου, τα φρύδια αποτελούν το χαρακτηριστικό του προσώπου που πλαισιώνει τα μάτια. 
Για να τα γεμίσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι, μια σκιά, την τεχνική του tattoo, το κερί και το τζελ φρυδιών.


Πως να εφαρμόσετε το χρωματιστό τζελ φρυδιών


1. Ξεκινήστε βγάζοντας τα φρύδια σας.
2. Προχωρήστε με τον καθαρισμό του προσώπου και την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας. Αν θέλετε βάλτε makeup, ρουζ και κραγιόν, αλλά μην βάψετε τα μάτια σας ακόμη.
3. Εφαρμόστε μια μικρή σταγόνα gel φρυδιών στο επάνω μέρος του χεριού και με την βοήθεια ενός λεπτού γωνιακού πινέλου, τύπου eyeliner, δημιουργήστε μια λεπτή γραμμή στο κάτω μέρος του φρυδιού.
4. Στη συνέχεια πάρτε το βουρτσάκι τύπου μάσκαρα με το τζελ φρυδιών και αρχίστε να το εφαρμόζετε στα φρύδια σας με ανοδικές κινήσεις. Προσέξτε όμως να έχετε αφαιρέσει την μεγάλη ποσότητα χρώματος από το βουρτσάκι.
5. Μετά χρησιμοποιήστε ένα λεπτό γωνιακό πινελάκι και γεμίστε το φρύδι με το τζελ κάνοντας γραμμές σαν τρίχες. Φροντίστε να κάνετε πιο σκούρα και πυκνή την άκρη και το τόξο του φρυδιού, ενώ να αφήσετε την εσωτερική γωνία πιο φυσική και ανοιχτόχρωμη.
6. Κάντε μια γραμμή που να δημιουργεί το πάνω περίγραμμα του φρυδιού με το ίδιο πινελάκι που κάνατε και την κάτω γραμμή.
7. Χτενίστε τα φρύδια σας για να τα στρώσετε.
8. Με ένα πινελάκι concealer κάντε μια γραμμή στο κάτω μέρος του φρυδιού για να του δώσετε ένα σαφές όριο και να φωτίσετε το βλέμμα σας.
9. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ ματιών και είστε έτοιμη.

0 σχόλια: