Navigation Menu

Accessories: Αξεσουάρ για τα μαλλιά ανάλογα με το χτένισμα και την περίσταση ||AllAboutBeauty

Αν θέλετε να απογειώσετε ένα κατά τα άλλα απλό χτένισμα, μπορείτε να το κάνετε με τη βοήθεια ενός αξεσουάρ
 για τα μαλλιά
Στολίστε λοιπόν τα μαλλιά σας με απλά ή εντυπωσιακά κοκαλάκια – κοσμήματα και δημιουργήστε εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα.


Είδη αξεσουάρ για τα μαλλιά




Στέκες: Οι αγαπημένες στέκες από τα παιδικά μας χρόνια είναι ευκολοφόρετες και μπορούν να κρατήσουν την φράντζα και γενικότερα τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο. Φτιαγμένες από πλαστικό σε διάφορα χρώματα και prints, με λεπτό ή παχύ σκελετό, οι στέκες αυτές είναι ιδανικές για τις καθημερινές εμφανίσεις μας. 

Λαστιχάκια: Τα all time classic κοκαλάκια που βοηθούν στην δημιουργία μιας απλής αλογοουράς, αλλά και πολλών άλλων χτενισμάτων. 


Τσιμπιδάκια: Υπάρχουν τα απλά τσιμπιδάκια που ασφαλίζουν τα μαλλιά σε όλα σχεδόν τα χτενίσματα, αλλά και τα διακοσμημένα με στρας, πέρλες κλπ που είναι ιδανικά για πιο επίσημες εμφανίσεις.




Κορδέλες – Headbands: Οι κορδέλες από διάφορα υλικά όπως βαμβακερές, ελαστικές, αλλά και απλές από σατέν, βελούδο κλπ αποτελούν μια πολύ ωραία ιδέα για να διακοσμήσουμε τα μαλλιά.

Χτενάκια: Μια ακόμη όμορφη ιδέα για να στολίσουμε τα μαλλιά μας είναι τα χτενάκια. 



Μπαρέτες: Τα κοκαλάκια μπαρέτες είναι πολύ κλασσικά σχέδια. Σήμερα βέβαια έχουν εκσυγχρονιστεί και έχουν αποκτήσει υπέροχα σχέδια, ιδανικά για όλες τις περιστάσεις. 
Αλυσίδες: Αλυσίδες που διακοσμούν τα μαλλιά στο επάνω μέρος του κεφαλιού ή πέφτουν ανέμελα πίσω μπορούν να κάνουν μια εμφάνιση άκρως εντυπωσιακή. 

Κορώνες: Άλλη μια extreme επιλογή αξεσουάρ για νύφες ή πολύ λαμπερές βραδιές είναι και αυτά που θυμίζουν κορώνα. 




Δαχτυλίδια μαλλιών: Τα δαχτυλίδια μαλλιών δεν είναι άλλα από τα κοκαλάκια τύπου κρίκου σε διάφορα σχήματα. 





Μαντήλια: Μια ακόμη υπέροχη ιδέα για πιο ρετρό χτενίσματα είναι και τα μαντήλια. Φορώντας τα μπορούμε να μεταμορφωθούμε σε pinup girl ή να δημιουργήσουμε ένα σύνολο με αέρα της δεκαετίας του ’60.




Τύπου μπουτουνιέρας: Πρόκειται για ιδιαίτερα αξεσουάρ με όγκο, φτερά και διάφορα διακοσμητικά στοιχεία που στολίζουν τα μαλλιά σε επίσημες συνήθως εμφανίσεις.





0 σχόλια: