Navigation Menu

Τα θετικά και τα αρνητικά των σγουρών μαλλιών

 





Το να έχεις κάποιος σγουρά μαλλιά είναι ένα πολύ ωραίο θέαμα για τους άλλους. Αλλά αν έχεις εσύ η ίδια σγουρά μαλλιά είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Σε αντίθεση με τα ίσια μαλλιά, τα σγουρά μαλλιά ακόμα και τα σπαστά αντιδρούν με άλλο τρόπο κάτω από διαφορετικές συνθήκες όπως την βροχή, το χιόνι, τον ήλιο ακόμα και την ζέστη. Εδώ μπορείτε να δείτε τα θετικά και τα αρνητικά του να έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά.


 Θετικό & Αρνητικό : Τράβαν την προσοχή.
 Είναι πολύ λογικό τα σγουρά μαλλιά είναι πάντα το επίκεντρό της προσοχής των άλλων.  Επίσης είναι και ένας μαγνήτης κοπλιμέντων. Και είναι πολυ εύκολο να ξεχωρίσεις απο το  πλήθος. Αυτό γίνεται ακόμα και όταν επιθυμείς τα μάτι του κόσμο θα είναι πάντα  καρφωμένα στις μπούκλες σου  


Θετικό : Προσαρμοστικότητα 
Ένα ακόμα θετικό του να έχεις σγουρά μαλλιά είναι ότι δείχνουν ωραία με οποιοδήποτε στυλ. Από επίσημα χτενίσματα μέχρι και πιασμένα σε ένα απλό κότσο. 

Αρνητικό : Υγρασία
Ένα χαρακτηριστικό των σγουρών μαλλιών είναι ο μεγάλος όγκος που έχουν. Ένας μεγάλος εχθρός τους είναι η υγρασία.  Ειδικότερα τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. Τα μαλλιά μοιάζουν κυριολεκτικά με χέτι λιονταριού ακόμα και αν τα πιάσεις σε κότσο δεν μπορείς να τα τιθασέψεις.

Θετικό: Δεν σπαταλάς τα χρήματά σου σε σαμπουάν
Το καλό με τα σγουρά μαλλιά είναι ότι δεν είναι ανάγκη να σπαταλάς τα λεφτά σου σε σαμπουάν αφου δεν είναι πάντα αναγκαίο να το χρησιμοποιείς. Μπορείς απλά να τα βρέξεις μόνο με νερό .

Αρνητικό: Σπαταλάς όλα σου τα λεφτά σε conditioner
Όσα λεφτά δεν δίνεις σε σαμπουάν τα δίνεις σε conditioner αφού είναι αναγκαίο να το χρησιμοποιείς ώστε να μπορέσεις τουλάχιστον να ξεμπλέξεις τις μπούκλες.

Θετικό & Αρνητικό : Σε κρατάν ζεστή
Τους κρύους μήνες του χειμώνα είναι πολύ ιδανικά αφου σε κρατάν ζεστή σε αντίθεση με τους άλλους που χρειάζεται να φοράν σκούφο και κασκόλ για να ζεσταθούν. Το ίδιο όμως κάνουν και τους καλοκαιρινούς μήνες που η ζέστη τότε είναι ανυπόφορη.

Αρνητικό: Ένα μεγάλο ΌΧΙ στο χτένισμα 
Ένα απο τα δυσκολότερα πράγματα ή το δυσκολότερο πράγμα του να έχεις σγουρά μαλλιά είναι το χτένισμα. Αυτή είναι μία επίπονη διαδικασία που περνούν όλοι όσοι έχουν σγουρά μαλλιά αφού είναι αναγκαστικό να τα χτενίσεις. Και αυτό μπορείς μονο να το κάνεις οταν τα μαλλιά σου είναι βρεγμένα αλλιώς αν είναι στεγνά είναι αδύνατον να τα καταφέρεις χωρίς να χάσεις τουλάχιστον μια τούφα απο τα μαλλιά σου 


Θετικό: Δεν χρειάζεται να τα λούζεις κάθε μέρα
Και ναι, δεν είναι αναγκαίο να τα λούζεις κάθε μέρα αφού πάντα φαίνονται το ίδιο με ή χωρις να τα έχεις λούσει.

 


0 σχόλια: