Navigation Menu

7 έλαια που θα μεταμορφώσουν την εμφάνιση σας σε μία εβδομάδα ||AllAboutBeauty

Δείτε τα 7 έλαια που θα μεταμορφώσουν την εμφάνιση σας σε μία εβδομάδα και εισάγετε τα στην καθημερινή σας περιποίηση!


Λεύκανση δοντιών με σησαμέλαιο


 Υλικά:
➤ 1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο
➤ 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
➤ 1/4 του ποτηριού ζεστό νερό
Εκτέλεση:
Βάλτε το σησαμέλαιο στο στόμα σας και κάντε μπούκωμα για 15-20 λεπτά ή και περισσότερο (αν δεν δείτε αποτελέσματα). Επειδή είναι δύσκολο στην αρχή να μπορέσετε να κάνετε το μπούκωμα τόσο πολύ, κρατήστε το όσο περισσότερο μπορείτε. Στη συνέχεια φτύστε το. Αυτή η διαδικασία θα κάνει λεύκανση στα δόντια σας.
Αφού λοιπόν φτύσετε το σησαμέλαιο, κάντε ένα ξέπλυμα με ένα διάλυμα μαγειρικής σόδας και νερού.

Μακρύνετε τα μαλλιά σας με έλαιο ιβίσκου

Εκτέλεση:
Προσθέστε 3 σταγόνες ελαίου ιβίσκου σε 100 ml σαμπουάν. Εφαρμόστε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε μασάζ για να απλωθεί καλά στις ρίζες και το τριχωτό της κεφαλής. Στη συνέχεια αφήστε το να δράσει για 2-3 λεπτά και ξεπλύντε το με ζεστό νερό. Αν χρειαστεί επαναλάβετε την διαδικασία και τέλος χρησιμοποιήστε το μαλακτικό σας.
► Αν τα μαλλιά σας είναι ανοιχτόχρωμα, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας πριν προχωρήσετε στην συγκεκριμένη θεραπεία, διότι το έλαιο ιβίσκου περιέχει χρωστικές ουσίες.

Πυκνά φρύδια και βλεφαρίδες με καστορέλαιο

Υλικά:
➤ 1 καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα
➤ 3-5 ml καστορέλαιο
Εκτέλεση:
Οποιαδήποτε μάσκαρα του εμπορίου περιέχει σιλικόνη, η οποία τείνει να λιώνει με την ζέστη. Γι’ αυτό πάρτε ένα δοχείο παλιάς μάσκαρας, ξεπλύντε το πολύ καλά με ζεστό νερό για να φύγουν τα υπολείμματα της μάσκαρας και γεμίστε το με καστορέλαιο. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε το σε ένα θερμό, αλλά όχι ζεστό μέρος.

Αποτοξίνωση οργανισμού με λινέλαιο

Τρόπος κατανάλωσης:
Κάθε πρωί πιείτε 1 κουταλάκι του γλυκού λινέλαιο με ένα δροσερό ποτήρι νερό (προαιρετικά). Στη συνέχεια μετά από μισή ώρα πάρτε το πρωινό σας και επαναλάβετε την διαδικασία 30-40 λεπτά πριν το βραδινό σας.
Αν η διαδικασία βαίνει ομαλά, μπορείτε να δοκιμάσετε να αυξήσετε την ποσότητα του λινέλαιου σε 1 κουταλιά της σούπας.

Καταπολεμήστε την ακμή με έλαιο τεϊόδεντρου

Υλικά:

➤ 2 κουταλάκια του γλυκού βρώμη
➤ 2 κουταλάκια του γλυκού καλλυντικό άργιλο
➤ 20 ml κεφίρ
➤ 2 σταγόνες έλαιο τεϊόδεντρου
Εκτέλεση:
Βάλτε σε ένα μπολ την βρώμη, την άργιλο και το κεφίρ και τα ανακατεύετε. Στη συνέχεια, προσθέτετε το έλαιο τεϊόδεντρου και ανακατεύετε και πάλι πολύ καλά. Εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπο σας για 15-20 λεπτά και τέλος ξεπλυθείτε με κρύο νερό.

Απαλά πέλματα με ελαιόλαδο

Υλικά:
➤ 200 ml ελαιόλαδο
➤ 5 σταγόνες χυμό λεμονιού
➤ Οινόπνευμα
Εκτέλεση:
Ζεστάνετε ελαφρώς το ελαιόλαδο. Προσθέστε τον χυμό λεμονιού και βυθίστε τα πόδια σας στο μείγμα. Αφήστε τα να μουλιάσουν για 10-15 λεπτά και βγάλτε τα. Περάστε τα με λίγο οινόπνευμα και βάλτε μια ενυδατική κρέμα. Τέλος, για καλύτερα αποτελέσματα, μετά την θεραπεία φορέστε βαμβακερές κάλτσες.

0 σχόλια: