Navigation Menu

Brush Blush:Το ιδανικό πινέλο ρουζ ανάλογα με το σχήμα προσώπου ||AllAboutBeauty

Στο εμπόριο υπάρχουν κάποια βασικά πινέλα μακιγιάζ που κάνουν την εφαρμογή συγκεκριμένων καλλυντικών 
πιο εύκολη και αποτελεσματική. 
Στην περίπτωση όμως του ρουζ υπάρχουν και δευτερεύοντα πινέλα που δημιουργούν το ιδανικό αποτέλεσμα για κάθε περίπτωση και για κάθε σχήμα προσώπου.



Το κατάλληλο πινέλο ρουζ ανάλογα με το σχήμα προσώπου


Οβάλ πρόσωπο: Το οβάλ πρόσωπο χρειάζεται να αποκτήσει γωνία στο περίγραμμα του. Αυτό πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο, έτσι ώστε να μην καταλήξετε να του δημιουργήσετε πολλές γωνίες, κάνοντας το τελικά να φαίνεται τετράγωνο. Για να το απλώσετε σωστά και να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα θα χρειαστείτε ένα γωνιώδες φουντωτό πινέλο ρουζ.
Στρογγυλό πρόσωπο: Συνήθως ένα στρογγυλό πρόσωπο δεν χρειάζεται πολύ περίγραμμα για να αποκτήσει σχήμα. Επομένως, ένα φουντωτό ή ένα θολωτό πινέλο ρουζ μπορεί να δημιουργήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τετράγωνο πρόσωπο: Ένα πρόσωπο με τετράγωνο σχήμα χρειάζεται μικρή εφαρμογή προϊόντος, διότι έχει πολλές γωνίες. Για να το επιτύχετε αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο ρουζ σε σχήμα βεντάλιας ή ένα μικρό φουντωτό πινέλο.
Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς: Το ιδιαίτερο αυτό σχήμα προσώπου έχει ήδη ζυγωματικά που ξεχωρίζουν. Άρα θα πρέπει να εφαρμόσετε το ρουζ με ένα μικρό φουντωτό πινέλο για να μην τα τονίσετε περισσότερο.




0 σχόλια: