Navigation Menu

Winged eye makeup: Τεχνική δημιουργίας ||AllAboutBeauty

Η διακεκομμένη γραμμή, το κενό «winged», το διπλό και το πολύχρωμο, είναι μόνο μερικές από τις ιδέες που έχουν δοκιμάσει οι διάσημοι makeup artists.


Μάθετε λοιπόν όλα τα βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την δημιουργία, την τεχνική και τα σχέδια της winged γραμμής του eyeliner

Τρικ για εύκολη δημιουργία του winged μακιγιάζ ματιών

Προκειμένου να πετύχετε την τέλεια δημιουργία της εντυπωσιακής winged γραμμής του eyeliner, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να αποφύγετε τα συνηθισμένα λάθη που μπορούν να το καταστρέψουν, αλλά και να δοκιμάσετε μερικά απλά αλλά αποτελεσματικά μυστικά.
Το πιο συνηθισμένο είναι το τρικ με το σελοτέιπ. Για να σχεδιάσετε την τέλεια ανοδική και τραβηγμένη γραμμή eyeliner, μπορείτε να κολλήσετε ένα σελοτέιπ στο τελείωμα του ματιού σας. Το σελοτέιπ θα πρέπει να ξεκινάει κάτω από τις βλεφαρίδες και να φτάνει μέχρι την άκρη του φρυδιού. Αφού το κολλήσετε, χρησιμοποιήστε το σαν οδηγό για την δημιουργία της γραμμής.


Αντίστοιχα, μπορείτε να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με την βοήθεια μια κάρτας (πιστωτικής ή επαγγελματικής), είτε να δοκιμάσετε τις ειδικές καρτέλες με σχήματα winged eyeliner που υπάρχουν στα καταστήματα καλλυντικών.

Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κουτάλι της σούπας για να δημιουργήσετε το winged eye makeup.

0 σχόλια: