Navigation Menu

23 tricks για να βγαίνεις ωραία στις φωτογραφίες!

Έλα πες αλήθεια! Δεν σου έχει συμβεί να σε τραβήξουν μια φωτογραφία, να την ποστάρουν στο προφίλ σου στο Facebook και η πόζα σου να είναι τόσο χάλια που να μην ξέρεις πού να κρυφτείς;
 Γιατί εγώ το έχω ζήσει ααααπειρες φορές! Από την άλλη, στο Met Gala που έγινε πρόσφατα πέρασαν από τα μάτια μου περίπου 200 φωτογραφίες. Και δεν υπήρχε ούτε μια στην οποία οι διάσημες να μην δείχνουν κού-κλες! Πώς το καταφέρνουν; 
Παρακάτω σου έχω 23 tricks παύλα μικρά μυστικά μακιγιάζ (και όχι μόνο!) που αν τα εφαρμόσεις στο υπόσχομαι ότι σε κάθε λήψη σου θα είναι σαν να σε τραβάει ο Testino κι εσύ θα μοιάζεις περισσότερο με την Kate Moss παρά με... λαγό που ψάχνει λαγούμι να κρυφτεί! 
1. Αν έχεις την τάση να βγαίνεις με μισόκλειστα μάτια σαν να έχεις αδειάσει μια κάβα ποτά κάνε το εξής: κλείσε τα μάτια σου και άνοιξε τα αργά πριν το κλικ του φωτογράφου. 
2. Κάποιες φορές βγαίνεις με... διπλοσάγονο; Μην ανησυχείς! Έχει συμβεί και στις πιο αδύνατες. Για να μην το πάθεις ποτέ ξανά κάνε το εξής κόλπο: σήκωσε προς τα πάνω ελαφρώς το λαιμό σου και βγάλε ελαφρώς το μέτωπό σου μπροστά. Έπειτα, χαμήλωσε λίγο το πηγούνι σου και είσαι έτοιμη για τη λήψη. Μπορεί να είναι λίγο άβολο αλλά πιάνει! 
3. Βεβαιώσου ότι το μακιγιάζ στο πρόσωπό σου δεν κάνει διχρωμία με το λαιμό, κάτι που έχουμε δει όχι μόνο σε φωτογραφίες αλλά και live εκεί έξω. Το μυστικό είναι να απλώνεις την πούδρα ή το make up μέχρι χαμηλά στο λαιμό, ειδικά αν φοράς ντεκολτέ. 
4. Απόφυγε τα πολύ ανοιχτόχρωμα make up! Ειδικά αν η φωτογραφία τραβιέται με φλας δείχνεις τόσο χλωμή σαν να είσαι άρρωστη!
5. Το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες και οι δύο στρώσεις μάσκαρα είναι απαραίτητες! Το επίκεντρο της προσοχής σε μια κοντινή photo είναι πάντα τα μάτια μας. Και όσο πιο έντονα μάτια έχουμε τόσο περισσότερη ένταση μεταφέρεται στην φωτογραφία.
6. Παρατήρησε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες. Γιατί σου αρέσουν οι συγκεκριμένες; Σου αρέσει ο τρόπος που δείχνει το πρόσωπό σου από μια συγκεκριμένη γωνία; Το χαμόγελο που έχεις σε αυτή την φωτογραφία; Κάνε εξάσκηση στις πόζες αυτές αλλά φρόντισε να μην είναι οι ίδιες κάθε φορά γιατί θα είναι κάπως βαρετό γι' αυτόν που βλέπει τις φωτογραφίες σου. 
7. Αυτό το trick το κάνει η Gwyneth Paltrow και είναι τέλειο: όταν χαμογελάς στις φωτογραφίες σπρώξε την γλώσσα σου πίσω από τα δόντια σου. Έτσι, θα ανοίξεις το στόμα σου και θα γελάσεις ακριβώς όσο πρέπει!
8. Τόνισε τα φρύδια σου! Τα φρύδια δεν είναι απλώς η κορνίζα του προσώπου αλλά προσθέτουν ένταση και εκφραστικότητα. Μάλιστα αν ξέρεις ότι πρόκειται να φωτογραφηθείς μην διστάσεις να χρησιμοποιήσεις μολύβι ή σκιά φρυδιών ακόμη και δύο τόνους πιο σκούρο από το φυσικό σου χρώμα. Και αυτό γιατί τα φώτα και τα φλας έχουν την τάση να ρίχνουν την ένταση των χρωμάτων και να κάνουν το μακιγιάζ μας και τα χαρακτηριστικά μας λιγότερο έντονα. 
9. Βεβαιώσου ότι τα μαλλιά σου είναι λαμπερά!

0 σχόλια: