Navigation Menu

Homemade:Nτεμακιγιάζ ματιών με έλαιο λεβάντας ||AllAboutBeauty

Τα μάτια είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου μας και θέλουν μεγάλη προσοχή για να διατηρηθούν όμορφα και νεανικά. Πέρα λοιπόν από την κρέμα ματιών που οφείλουμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά, θα πρέπει να ακολουθούμε έναν σωστό τρόπο αφαίρεσης του μακιγιάζ.

Φυσικό ντεμακιγιάζ ματιών με έλαιο λεβάντας:

Υλικά:
– 10 σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας
– 1/2 φλιτζάνι έλαιο καρύδας
– 1 μικρό γυάλινο βαζάκι
Εκτέλεση:
Το έλαιο καρύδας κυκλοφορεί στο εμπόριο τόσο σε υγρή, όσο και σε στερεή μορφή. Αν λοιπόν αυτό που έχετε είναι στερεό θα χρειαστεί να το ζεστάνετε σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να λιώσει και να γίνει υγρό. Στη συνέχεια βάλτε το σε ένα γυάλινο βαζάκι και προσθέστε το αιθέριο έλαιο λεβάντας. Ανακατέψτε τα δυο υλικά πάρα πολύ καλά με ένα κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν και αποθηκεύστε το μείγμα σε ένα σκιερό μέρος.
Εφαρμογή:
Πάρτε μια πετσέτα ή ένα βαμβακερό ύφασμα και τυλίξτε το γύρω από τον δείκτη σας. Στη συνέχεια βυθίστε το μέσα στο μείγμα των ελαίων για να το βρέξετε. Προσοχή όμως, μην το βρέξετε πολύ, διότι θα στάζει σε όλο σας το πρόσωπο και όχι μόνο, καθώς θα ξεβάφετε τα μάτια σας. Αφού λοιπόν βρέξετε το πετσετάκι, τρίψτε απαλά τα μάτια σας από την εσωτερική τους γωνία προς την εξωτερική. Με αυτό τον απλούστατο τρόπο θα καταφέρετε να αφαιρέσετε το μακιγιάζ των ματιών σας πολύ γρήγορα, φυσικά και χωρίς να καταστρέφετε τις βλεφαρίδες και το δέρμα σας.

0 σχόλια: