Navigation Menu

Τέλεια πόδια για την παραλία: Πως θα το πετύχετε!

Η εποχή της παραλίας έφτασε και είναι ώρα να φροντίσετε λίγο περισσότερο τα πόδια σας τα οποία είναι πιο εκτεθειμένα στα βλέμματα.

Φροντίστε λοιπόν να αποκτήσετε απαλές και βελούδινες φτέρνες, να φτιάξετε τα νύχια σας και να τα βάψετε και βέβαια να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.
Δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε τέλεια πόδια για την παραλία, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.
Μάσκα μπανάνας για βελούδινες φτέρνες

Δοκιμάστε να κάνετε μια απλή και φυσική μάσκα μπανάνας που θα αφήσει τα πέλματα σας μαλακά και όμορφα.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να λιώσετε την μπανάνα και να την απλώσετε στις φτέρνες, αλλά και στο υπόλοιπο πέλμα σας. Στη συνέχεια, αφήστε τη να δράσει για 10 λεπτά και ξεπλύντε τη με άφθονο χλιαρό νερό. Τέλος, σκουπιστείτε πολύ καλά και έτσι απλά θα έχετε τέλεια πόδια για την παραλία!
Αξίζει να σημειωθεί πως την συγκεκριμένη μάσκα μπορείτε να την κάνετε όσο συχνά θέλετε. Όσο πιο πολύ την κάνετε, τόσο πιο καλό θα είναι το αποτέλεσμα.
Πεντικιούρ
Για να έχετε τέλεια πόδια για την παραλία θα πρέπει να τα περιποιείστε και να κάνετε συχνά πεντικιούρ. Αφαιρέστε τα πετσάκια, λιμάρετε τα νύχια σας και βάψτε τα επιλέγοντας υπέροχα σχέδια για καλοκαιρινά πεντικιούρ. Χρώματα έντονα, αλλά και πιο ήπια που θα κάνουν τα νύχια των ποδιών σας να δείχνουν όμορφα και περιποιημένα, τόσο στην παραλία, όσο και στις υπόλοιπες εμφανίσεις σας, αφού τα ανοιχτά παπούτσια, οι σαγιονάρες και τα πέδιλα είναι must για την εποχή.
Ποια είναι όμως τα βασικά βήματα για ένα σωστό πεντικιούρ; Μάθετε πως να κάνετε μόνη σας πεντικιούρ στο σπίτι εξοικονομώντας χρήματα και γλυτώνοντας χρόνο, όταν αυτός δεν σας περισσεύει.
Αποτρίχωση

Για να ολοκληρωθεί η τέλεια εμφάνιση των ποδιών σας για την παραλία, θα πρέπει να φροντίσετε και την αποτρίχωση των ποδιών σας. Οι μέθοδοι για την αντιμετώπιση της τριχοφυΐας είναι πολλές και κάθε μια από αυτές έχει τα υπέρ και τα κατά της.
Δες τις μεθόδους αποτριχώσεις εδώ 
πηγή:beautetinkyriaki

0 σχόλια: