Navigation Menu

Routine:Καθαρισμός – περιποίηση προσώπου ||AllAboutBeauty

Καθαρισμός – περιποίηση προσώπου:




1. Καθημερινά πριν τον ύπνο πλύντε το πρόσωπο σας με ένα ήπιο καθαριστικό ή ζεστό νερό για να αφαιρέσετε τους ρύπους, τη λιπαρότητα και το μακιγιάζ. Πρόκειται για ένα βήμα που δεν πρέπει να αμελείτε ποτέ. Κατά την διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα αναζωογονείται και χρειάζεται να είναι καθαρή για να γίνει σωστά η συγκεκριμένη διαδικασία. Θα πρέπει οι πόροι του δέρματος να είναι ανοιχτοί και άδειοι.
2. Όταν καθαρίζετε το πρόσωπο σας φροντίστε να κάνετε αφρό με το καθαριστικό προϊόν στα χέρια σας πριν το απλώσετε στην επιδερμίδα σας. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και ενισχύονται οι διαδικασίες αποκατάστασης και η αναζωογόνηση.
3. Μην ξεχνάτε να κάνετε μια περιποίηση προσώπου με φυσικές μάσκες ομορφιάς μια φορά στις 15 μέρες, αν όχι κάθε εβδομάδα.
4. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα συνίσταται να χρησιμοποιείτε συχνά μια μάσκα αργίλου στην Τ-ζώνη του προσώπου σας. Δηλαδή στο μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι.
5. Το αγγούρι είναι ένας πολύ καλός σύμμαχος και ένα από τα μυστικά ομορφιάς για τέλεια επιδερμίδα που δεν πρέπει να παραλείπετε. Ο χυμός του ανακουφίζει και αναζωογονεί το δέρμα, κάνοντας το φρέσκο και λαμπερό.
6. Βάλτε κάτω από τα μάτια σας υγρά φακελάκια τσαγιού και καταπολεμήστε τους μαύρους κύκλους.
7. Εναλλακτικά, απλώστε πράσινο τσάι σε όλο σας το πρόσωπο ως toner 2 φορές την εβδομάδα. Πρόκειται για ένα από τα μυστικά ομορφιάς για τέλεια επιδερμίδα με σφιχτούς πόρους, που έχει αντιβακτηριδιακά και αντιγηραντικά αποτελέσματα.
9. Κάθε 15 μέρες χρησιμοποιήστε μια μάσκα προσώπου με ζελατίνη για να αφαιρέσετε τα μαύρα στίγματα. Φτιάξτε την ανακατεύοντας 1 κουταλιά της σούπας ζελατίνη χωρίς άρωμα και 2 κουταλιές της σούπας γάλα, το οποίο έχετε βάλει στο φούρνο μικροκυμάτων για 10 δευτερόλεπτα. Εφαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπο σας, αφήστε τη να στεγνώσει για 10 λεπτά και ξεφλουδίστε την απαλά.
10. Τέλος, μην ξεχνάτε να κάνετε κάθε 15 μέρες απολέπιση. Χρησιμοποιήστε ένα scrub προσώπου από το εμπόριο ή φτιάξτε ένα δικό σας και κάντε απολέπιση στο δέρμα σας για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα.

0 σχόλια: