Navigation Menu

10 Trends για χρώμα μαλλιών άνοιξη-καλοκαίρι 2017!

Νομίζω η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει νέο στυλ για το καλοκαίρι που έρχεται. Τα trends για χρώμα μαλλιών για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017 έχουν βγει και τα έχουμε  λατρέψει.


Χρώματα μαλλιών είναι φέτος το καλοκαίρι στην μόδα!


Πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά



Η “ψυχρή” απόχρωση έχει κερδίσει τις καρδιές όλων μας. Πολύ ανοιχτό ξανθό -σταχτί- θα λέγαμε είτε με ξανθιά ρίζα, είτε με σκούρα, θα είναι από τα χρώματα που θα μονοπωλήσουν για το 2017!

Ζεστό καστανό




Το ζεστό καστανό μπορεί να σου φαίνεται απόχρωση χειμωνιάτικη, όμως φέτος είναι από τις must επιλογές για όσες προτιμούν τις σκούρες αποχρώσεις περισσότερο από τις ανοιχτές.


Έντονα Κόκκινα




Το φυσικό αυτό κόκκινο, όπως και το strawberry blonde είναι από τις must επιλογές και ειδικά αν έχεις ανοιχτή επιδερμίδα. Βέβαια έντονες αποχρώσεις, όπως δαμασκηνί, είναι οι εξαιρέσεις στην κατηγορία του κόκκινου που μας έχουν ξετρελάνει!


Μπαλαγιάζ ανταύγειες






Δε θες να πειράξεις και πάρα πολύ το χρώμα των μαλλιών σου; 
Η λύση είναι το μπαλαγιάζ.
Είναι μια τεχνική στην οποία μόνο οι εξωτερικές τρίχες σου βάφονται και όλο το υπόλοιπο μαλλί σου παραμένει φυσικό.



Γκρι- ξανθές αποχρώσεις



Το γκρι δεν έχει φύγει από τη μόδα ακόμα και είναι και μόδα για την 
άνοιξη- καλοκαίρι 2017. 
Αν το χειμώνα το τόλμησες και σου άρεσε τόσο που θες να το κρατήσεις, να η ευκαιρία. Μπορείς να το επιλέξεις!!!


Καστανό-σταχτί χρώμα



Δεν είναι ούτε καστανόξανθο, ούτε και καστανό με “ξεπλυμένες” strawberry blonde ανταύγειες. Είναι το πάντρεμα δυο υπέροχων χρωμάτων που δημιούργησαν ένα απίστευτα φοβερό αποτέλεσμα. 


Σοκολατί αποχρώσεις



Το σοκολατί το έχουμε αγαπήσει χρόνια τώρα και δε το αφήνουμε με τίποτα. Αυτό το γλυκό χρώμα που δεν είναι ούτε μαύρο, ούτε καστανό είναι και αυτήν την άνοιξη στη μόδα.Το σοκολατί  πηγαίνει σε όλες τις επιδερμίδες.


Μελί χρώμα





Λίγος ήλιος στα μαλλιά μας και το κατάλληλο χρώμα είναι το μελί. Θα φωτίσει το πρόσωπο σου, θα είναι μια πολύ γλυκιά αλλαγή και όπως το σοκολατί έτσι και το μελί είναι από τα χρώματα που πάνε σε όλες τις επιδερμίδες.



Άσπρο- πλατινέ





Το άσπρο πλατινέ είναι η επιλογή σου. Άσπρα μαλλάκια, τόσο άσπρα σαν το βαμβάκι. Αν το μαλλί σου αντέχει να ανοίξει τόσο χωρίς να το ταλαιπωρήσεις πολύ ή να το καταστρέψεις, τόλμησε το. 


Παστέλ αποχρώσεις




Αγαπήθηκαν όσο τίποτα μέσα στον χειμώνα και συνεχίζουν να είναι αγαπημένα για την άνοιξη- καλοκαίρι 2017. Οι παστέλ αποχρώσεις από ότι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν όλο το 2017. Ροζ, απαλό μπλε, ξανθό και ότι άλλη παστέλ απόχρωση βάλει ο νους θα είναι διαφορετική και μοδάτη. 






0 σχόλια: