Navigation Menu

5 είδη τσαγιών και οι ιδιότητες τους



Χαμομήλι :  Ανακουφίζει από προβλήματα στο πεπτικό σύστημα και φουσκώματα. Το χαμομήλι σε βοηθά να χαλαρώσεις με φυσικό τρόπο, όπως επίσης και να κοιμάσαι καλύτερα το βράδυ.

 Μέντα:  Συνιστάται  σε άτομα με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και μπορεί να νικήσει τη ναυτία. Η δροσερή αναπνοή είναι ένα ακόμα θετικό για να καθιερώσεις το τσάι μέντας στην καθημερινότητά σου.

 Τζίντζερ: είναι γνωστό για την ιδιότητά του να ενισχύει τον οργανισμό. Το τσάι με τζίντζερ τονώνει και ταυτόχρονα καταπραΰνει το πεπτικό σύστημα, ενώ έχει επίσης λυποδιαλυτικές ιδιότητες.

Λεβάντα: χρησιμοποιείται συχνά ως ένα αρωματικό βότανο Αυτό το τσάι είναι χαλαρωτικό και σου εγγυάται έναν υπέροχο ύπνο. Επίσης, βοηθάει στη βελτίωση προβλημάτων στο στομάχι και καταπολεμά τον βήχα, τη βρογχίτιδα και το άσθμα.
Πράσινο : είναι ενα από τα πιο ευεργετικά είδη τσαγιού , αφού μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο και να καταπολεμά τη χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια. Το πράσινο τσάι επίσης βοηθά στην  προστασία της καρδιάς αλλά και του εγκεφάλου . 


0 σχόλια: