Navigation Menu

10. Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι – Σχέδια Νυχιών

1. Σχέδια Νυχιών 2017 σε διάφανη Βάση

Τα Νύχια 2017 άνοιξη καλοκαίρι έχουν διάφανη βάση ή ένα ελαφρύ λεπτό και διάφανο λευκό στρώμα μανό για να αναδεικνύεται το σχέδιο επάνω στο νύχι.


2. Γκλίτερ γύρω από τα νύχια, επάνω στο δέρμα


Λίγο διαφορετικό από αυτά που γνωρίζαμε αλλά αυτή η τάση, χρώμα επάνω στο δέρμα, έχει ξεκινήσει με τα τατουάζ χεριών . Αυτή τη σεζόν φοράμε άφοβα γκλίτερ γύρω από τα νύχια, στα πετσάκια.


3. New Striped Nails


Οι χοντρές ρίγες φτιαγμένες με το χέρι σε έντονα χρώματα έγιναν must have σχέδιο νυχιών άνοιξη καλοκαίρι 2017.Χοντρές Ρίγες κατά μήκος του νυχιού που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος τους, σε μαύρο και feminine ροζ αντίστοιχα.




4.  Χρωματιστά Τελειώματα


Ένα πολύχρωμο γαλλικό με μεταλλικά τρίγωνα στη βάση του νυχιού , έχουμε ένα απαλό ombre πάνω σε λευκό με έντονο κίτρινο τελείωμα στις άκρες.



5. Το κλασσικό Γαλλικό





Το γαλλικό όπως το γνωρίζεις εδώ και χρόνια είναι πάλι εδώ. Με γαλακτερό στη βάση του νυχιού, με διαγώνιο γαλλικό ή μεταλλικό το μόνο που άλλαξε το 2017 σε αυτό το κλασικό μανικιούρ είναι το σχήμα του νυχιού.



6. Το νέο Γαλλικό Μανικιούρ



Αγάπησα πολύ το διαγώνιο γαλλικό με τη βάση στο χρώμα του δέρματος. Ένα εκπληκτικό διαφορετικό και κομψότατο γαλλικό μανικιούρ! Με την ίδια λογική, σε χρώματα burgundy κόκκινο και απαλό ροζ

 

7. Graphic Art



Έντονες αντιθέσεις και Pop χρώματα μανό δημιουργούν τα νέα graphic art νύχια 2017 άνοιξη καλοκαίρι 2017.




8. Μεταλλικά & Chrome Σχέδια Νυχιών 2017



Ombre μεταλλικά & Chrome νύχια, που συνεχίζουν την πορεία τους στη μόδα.
 chrome nails πάνω σε λευκό περίγραμμα . Οι Mugler δημιουργούν ένα πιο απλό σχέδιο με διαγώνιο μεταλλικό τμήμα στο μισό άκρο του νυχιού.


9. Διαφορετικό χρώμα σε 1 ή περισσότερα Νύχια



Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε 2 νύχια σε 1 διαφορετικό χρώμα από το βασικό. Αυτό το καλοκαίρι αυτά τα 2 νύχια έχουν άλλο χρώμα με βάση . Στην ουσία χρησιμοποιούμε 3 χρώματα, το ένα είναι λευκό και το άλλα 2 είναι σε απαλές αποχρώσεις.



10. Fashion Contest Manicure




Τα πιο καλλιτεχνικά σχέδια και nail designs, και φυσικά τα περισσότερα από αυτά δε θα τα φορούσαμε σχεδόν ποτέ έξω . Είναι τα fashion manicure που σου υπενθυμίζουν ότι το μανικιούρ είναι μία τέχνη….













0 σχόλια: