Navigation Menu

10 τρόποι για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα |AllAboutBeauty

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται να έχει μεγάλα και εκφραστικά μάτια.

Απλά ακολουθήστε τα τρικ τους και κάντε το μακιγιάζ σας ένα από τα βασικότερα όπλα της ομορφιάς σας. Εξάλλου, είναι γνωστό πως το μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ένα πρόσωπο. Μπορεί να δημιουργήσει κοψίματα και γωνίες σε πρόσωπα που δεν έχουν και να κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα. Όπως επίσης και να δώσει στα μάτια με κλίση προς τα κάτω ανοδική πορεία.
Δείτε λοιπόν 10 τρόπους σύμφωνα με τους ειδικούς για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα.
1. Για να δημιουργήσετε το εφέ των μεγάλων ματιών, χρησιμοποιήστε διπλή σκιά ματιών
Τρόποι για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα (1)
Ο διάσημος makeup artist Jake Bailey του Hollywood συμβουλεύει να χρησιμοποιήσετε δυο διαφορετικές σκιές ματιών από την ίδια οικογένεια χρωμάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αμέσως το εφέ των μεγάλων ματιών.
2. Εφαρμόστε τις αποχρώσεις σωστά
Τρόποι για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα (2)
Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να προσθέσετε περισσότερο χρώμα στην μέση της γραμμής των βλεφαρίδων σας. Εστιάστε στο μεσαίο κομμάτι των επάνω βλεφαρίδων επειδή αυτό είναι το πλατύτερο κομμάτι του σχήματος των ματιών σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να δώσετε έμφαση όπου μπορείτε να δημιουργήσετε απαλότερες και φωτεινότερες γραμμές κατά μήκος του πάνω βλεφάρου.
3. Μην φοβάστε να χρησιμοποιείτε έντονα μολύβια ματιών και eyeliner
Τρόποι για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα (4)
Η makeup artist Laura Geller προτείνει να δοκιμάσετε να πειραματιστείτε με μπλε ή μωβ σκιές eyeliner. Οτιδήποτε φαίνεται φωτεινό μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα. Αυτά τα χρώματα μολυβιών δίνουν στα μάτια απίστευτο βάθος.
4. Για ένα ανοιχτό βλέμμα, ακολουθήστε τον «κανόνα της πτυχής»
Τρόποι για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα (5)
 Εφαρμόστε την γραμμή μόνο πάνω από την πτυχή του ματιού. Αυτό θα σας βοηθήσει να φωτίσετε το φυσικό περίγραμμα των ματιών σας.
5. Η τεχνική του όμπρε δεν είναι μόνο για τα μαλλιά
Τρόποι για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα (6)
Η makeup artist συμβουλεύει να δοκιμάσετε την τεχνική του όμπρε. Το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσετε μια ανοιχτόχρωμη σκιά που ταιριάζει στα μάτια και μια σκουρότερη απόχρωση της ίδιας σκιάς στις πτυχές των βλεφάρων. Με αυτή τη μέθοδο μπορείτε να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα.
6. Οι μπεζ σκιές ματιών προσθέτουν περισσότερη φυσικότητα στο μακιγιάζ
Τρόποι για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα (7)
Για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα χωρίς να χρησιμοποιήσετε πολλές σκιές ματιών, εφαρμόστε ένα περλέ eyeliner κατά μήκος της εσωτερικής γωνίας του ματιού. Τα μπεζ και καφέ eyeliner δείχνουν πιο φυσικά από το καθαρό λευκό και τα ιριδίζοντα χρώματα.
7. Κάντε το περίγραμμα των ματιών για ένα πιο φωτεινό look
Τρόποι για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα (8)
Για να δώσετε στα μάτια σας περισσότερη εκφραστικότητα, εφαρμόστε μια ανοιχτόχρωμη καφέ σκιά στο επάνω και στο κάτω βλέφαρο. Φωτίστε επίσης την εξωτερική γωνία του ματιού με μια ανοιχτόχρωμη και περλέ απόχρωση. Εφαρμόσετε λευκή σκιά ματιών κάτω από το φρύδι για να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν ακόμη πιο φωτεινά.
8. Η κλασσική τεχνική για smokey eye είναι ιδανική για τη δημιουργία ενός dramatic look
Τρόποι για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα (9)
Η δημιουργία οποιουδήποτε μακιγιάζ ξεκινάει με μια γραμμή στη γραμμή των βλεφαρίδων. Για να κάνετε τα μάτια να δείχνουν λιγότερο σκούρα, εφαρμόστε μια nude σκιά ματιών σε όλο το βλέφαρο και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα μολύβι. Αρχικά εφαρμόστε στο κατά μήκος της πάνω γραμμής των βλεφαρίδων και στην συνέχεια κατά μήκος των κάτω. Απλώστε αυτές τις γραμμές για να δημιουργήσετε ένα εφέ smokey eye. Φωτίστε τις γωνίες των ματιών με μια λευκή σκιά.
9. Χρησιμοποιήστε σκιές ματιών για να κάνετε γραμμές στα μάτια
Τρόποι για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα (10)
Ξεκινήστε εφαρμόζοντας λευκό μολύβι στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Μετά εφαρμόστε την βασική σκιά σε όλο το βλέφαρό. Κάντε μια γραμμή κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων με μια καφέ ή γκρι σκιά. Χρησιμοποιήστε μια περλέ απόχρωση για την γραμμή των κάτω βλεφαρίδων.
10. Φωτίστε το περίγραμμα των ματιών με λαμπερές σκιές ματιών
Τρόποι για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα (11)
Οι φωτεινές ιριδίζουσες αποχρώσεις ή ένα eyeliner είναι επίσης ιδανικά για να φωτίσετε το σχήμα των ματιών σας. Για ένα πιο «ανοιχτό» look, κάντε το περίγραμμα των ματιών σας με αυτές τις σκιές. 

0 σχόλια: