Navigation Menu

6 Clothing Hacks EVERY Girl Must Know|AllAboutBeauty

1. Πως να κάνετε ένα φαρδύ πουλόβερ μεσάτο με την βοήθεια μιας κορδέλας:



Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε στην πλάτη του πουλόβερ σας ένα σημείο όπου εμφανίζεται μια μικροσκοπική «τρυπούλα» λόγω της πλέξης και να περάσετε την κορδέλα σας από μέσα. Έπειτα, βρείτε άλλο ένα τέτοιο σημείο λίγο πιο πέρα και βγάλτε προς τα έξω την κορδέλα. Τέλος, δέστε την σε ένα φιόγκο. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε στενέψει το πουλόβερ σας όσο χρειάζεται για να γίνει μεσάτο, χωρίς να το καταστρέψετε.

2. Ανανεώστε τα παλιά σας ρούχα και κάντε τα καινούργια: 

Για παράδειγμα, φορέστε ένα λευκό φόρεμα που το έχετε βαρεθεί με ένα crop top που έχει έξω τους ώμους και κάντε το μια ωραία λευκή φούστα. Αρκεί βέβαια να κατεβάσετε τις τιράντες του και να τις κρύψετε.

3. Μετατρέψτε ένα πουλόβερ με μεγάλο φαρδύ γιακά που πέφτει στους ώμους σε υπέροχο φόρεμα που δένει στον λαιμό:

 Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε το πουλόβερ στο κάτω μέρος του σώματος σας, ως φούστα και να σηκώσετε τον γιακά του προς τα πάνω για να δημιουργήσετε το πάνω μέρος του φορέματος. Πάρτε ένα κομμάτι υφάσματος και περάστε το από το κομμάτι του γιακά δημιουργώντας ένα δέσιμο στο λαιμό σας. Τέλος, δέστε τα μανίκια στο πίσω μέρος της μέσης σας και κάντε τα ένα φιόγκο ή κόμπο, τον οποίο θα κρύψετε κάτω από τον γιακά που θα πέφτει από πάνω, αφήνοντας την πλάτη σας όλη έξω.

4. Ανανεώστε ένα παλιό απλό T-shirt χρησιμοποιώντας ένα κορδόνι:


Απλώστε το T-shirt σε μια επίπεδη επιφάνεια και με τη βοήθεια ενός χάρακα και ενός μαρκαδόρου, σχεδιάστε 8 τελείες στο λαιμό του. Στη συνέχεια, με ένα μικρό ψαλιδάκι, ανοίξτε μικροσκοπικές τρύπες στα σημεία που σημειώσατε και περάστε από μέσα το κορδόνι σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε πολύ απλά να μεταμορφώσετε ένα παλιό ρούχο.

5. Δημιουργήστε μια εντυπωσιακή μπλούζα:


Μετατρέψτε ένα ανδρικό πουκάμισο σε μια υπέροχη μπλούζα με ένα crop top ή corset top. Φορέστε λοιπόν το πουκάμισο και από πάνω το crop top ή το corset top σας. Μπορεί αρχικά να σας φανεί τραγικό, αλλά περιμένετε να δείτε και την συνέχεια. Τραβήξτε τον γιακά προς τα πίσω για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο με έξω τους ώμους.

6. Πως θα κάνετε τα παπούτσια σας να μην γλιστράνε:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γδάρετε την σόλα του παπουτσιού, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια πιο άγρια υφή, η οποία δεν θα γλιστράει. Αυτό όμως μπορεί να μην είναι πάντα αποτελεσματικό. Μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε λίγη σιλικόνη και να δημιουργήσετε γραμμές, ίσιες ή ζιγκ ζαγκ που θα κάνουν την σόλα του παπουτσιού σας πιο σταθερή.







πηγή:beaytetinkyriaki.gr

0 σχόλια: