Navigation Menu

11 βασικά μυστικά μακιγιάζ που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη |AllAboutBeauty

Δείτε λοιπόν 10+1 βασικά μυστικά μακιγιάζ που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη και τα οποία θα πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα!



1. Εφαρμόστε το υγρό eyeliner πάνω στην γραμμή του μολυβιού
Βασικά μυστικά μακιγιάζ που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη (2)

Αν δεν σας είναι καθόλου εύκολο να εφαρμόσετε μια ίσια γραμμή με το υγρό eyeliner, πάρτε αρχικά ένα μολύβι και δημιουργήστε μια πρώτη γραμμή. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την σαν οδηγό για την δημιουργία της γραμμής του υγρού eyeliner σας. Αυτό είναι ένα από τα βασικά μυστικά μακιγιάζ που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη, αφού δεν θα κάνετε μόνο την εφαρμογή της γραμμής που κάνει την διαφορά πιο απλή, αλλά θα μπορέσετε να διορθώσετε πιο εύκολα τυχόν λάθη.
2. Η πούδρα μπορεί να κάνει τις βλεφαρίδες σας πολύ πιο πυκνές
Βασικά μυστικά μακιγιάζ που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη (3)

Αυτό το πάρα πολύ απλό, όμως αποτελεσματικό μυστικό μακιγιάζ θα ενισχύσει τον όγκο των βλεφαρίδων σας αμέσως. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε λίγη πούδρα πάνω στα βλέφαρα σας πριν απλώσετε την μάσκαρα. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε πιο πυκνές βλεφαρίδες και σαγηνευτικό βλέμμα.
3. Αν δεν έχετε eyeliner χρησιμοποιήστε την μάσκαρα
Βασικά μυστικά μακιγιάζ που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη (4)
Τόσο η μάσκαρα, όσο και το eyeliner έχουν την ίδια συνοχή και τα ίδια συστατικά. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μάσκαρα σας ως eyeliner με τη βοήθεια ενός ειδικού λεπτού πινέλου μακιγιάζ. Άλλο ένα από τα βασικά μυστικά μακιγιάζ που κάθε γυναίκα οφείλει να γνωρίζει.
4. Πως να πετύχετε ένα άψογο cat eye look
Βασικά μυστικά μακιγιάζ που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη (5)
Ακολουθώντας βήμα βήμα τις κινήσεις της εικόνας μπορείτε να πετύχετε με εύκολο τρόπο το τέλειο cat eye look.
5. Αφού βουρτσίσετε τα δόντια σας, βουρτσίστε και τα χείλη σας
Βασικά μυστικά μακιγιάζ που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη (6)

Κάντε απολέπιση στα χείλη σας τρίβοντας τα απαλά με μια στεγνή οδοντόβουρτσα. Όχι αυτή που πλένετε τα δόντια σας. Με αυτό τον τρόπο θα διώξετε όλα τα νεκρά κύτταρα και θα κάνετε τα χείλη σας βελούδινα, ενώ παράλληλα θα αυξήσετε την ροή του αίματος, κάνοντας τα να πρηστούν ελαφρώς. Έτσι θα έχετε υπέροχα, μαλακά και σαγηνευτικά χείλη, έτοιμα για φίλημα!
6. Το ζεστό νερό μπορεί να σώσει μια μάσκαρα που έχει πήξει
Βασικά μυστικά μακιγιάζ που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη (7)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σώσετε την μάσκαρα που έχει πήξει. Ένας 
είναι και η προσθήκη μερικών σταγόνων ζεστού νερού μέσα στο μπουκαλάκι και η ανακίνηση του πριν το χρησιμοποιήσετε. Αυτό είναι ένα ακόμη από τα βασικά μυστικά μακιγιάζ.
7. Ρουζ από κραγιόν
Βασικά μυστικά μακιγιάζ που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη (8)

Σας τελείωσε το ρουζ ή δεν το έχετε μαζί σας; Κανένα πρόβλημα! Χρησιμοποιήστε το κραγιόν σας για να δώσετε χρώμα στα ζυγωματικά σας. Απλά εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στα μήλα και απλώστε το απαλά με την βοήθεια των δαχτύλων σας.
8. Χρησιμοποιήστε μια σκόνη δοντιών για να αποκτήσετε λευκότερα δόντια
Βασικά μυστικά μακιγιάζ που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη (9)

Μπορεί η σκόνη δοντιών να μην είναι πολύ διαδεδομένη, αλλά αποτελεί μια πολύ καλή λύση για ένα υπέροχο και αστραφτερά λευκό χαμόγελο. Πρόκειται για ένα φθηνό προϊόν που περιέχει ανθρακικό ασβέστιο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αρκετές φορές την εβδομάδα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε και να συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο σας πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή της. Κι αυτό διότι η σκόνη δοντιών μπορεί να βλάψει το σμάλτο των δοντιών σας, αν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο.
9. Για να κάνετε απολέπιση προσώπου, χρησιμοποιήστε σφουγγαράκια προσώπου
Βασικά μυστικά μακιγιάζ που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη (10)

Καλό θα είναι να χρησιμοποιείτε ειδικά καλλυντικά σφουγγάρια όταν θελήσετε να καθαρίσετε το πρόσωπο σας με οποιοδήποτε ντεμακιγιάζ. Τα σφουγγαράκια από κονγιάκ ή φύκια είναι οι καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Μπορούν να κάνουν εύκολα απολέπιση στο δέρμα σας και να καθαρίσουν τους πόρους του.
10. Δοκιμάστε να βάζετε την μάσκαρα σας κάθετα


Βασικά μυστικά μακιγιάζ που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη (11)

Η εφαρμογή της μάσκαρας τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες μπορεί να φαίνεται απλή κίνηση ρουτίνας. Ωστόσο, αυτό το τρικ που είναι ένα από τα βασικά μυστικά μακιγιάζ μπορεί να σας αλλάξει εντελώς τον τρόπο που την εφαρμόζετε. Κρατήστε το βουρτσάκι κάθετα και ακουμπήστε τις βλεφαρίδες σας με την άκρη του. Με αυτό τον τρόπο το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό και όμορφο.
11. Καταρρίπτοντας τον μύθο που λέει πως το κόψιμο των βλεφαρίδων τις κάνει πιο παχιές
Βασικά μυστικά μακιγιάζ που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη (12)

Υπάρχει μια φήμη πως το κόψιμο των βλεφαρίδων μπορεί να τις κάνει πιο παχιές και να τους προσθέσει όγκο. Ωστόσο, αυτό είναι εντελώς λάθος. Στην πραγματικότητα οι βλεφαρίδες κάνουν 1-2 μήνες για να μεγαλώσουν και πάλι και να αποκατασταθούν μετά το κόψιμο. Μέχρι τότε, οι βλεφαρίδες είναι άγριες και έχουν χάσει την καμπυλότητα τους.

0 σχόλια: