Navigation Menu

Eyebrow Gel: Τζελ φρυδιών: Ο τρόπος εφαρμογής για τέλειο γέμισμα ||AllAboutBeauty

Το γέμισμα των φρυδιών μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ένα βλέμμα, κάνοντας το πολύ σαγηνευτικό. 
Εξάλλου, τα φρύδια αποτελούν το χαρακτηριστικό του προσώπου που πλαισιώνει τα μάτια. 
Για να τα γεμίσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι, μια σκιά, την τεχνική του tattoo, το κερί και το τζελ φρυδιών.


Τρόπος εφαρμογής διάφανου τζελ φρυδιών


1. Αρχικά φροντίστε να βγάλετε καλά και σωστά τα φρύδια σας, δίνοντας τους το σχήμα που σας ταιριάζει. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε και οδηγηθείτε σε ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη όταν βγάζετε τα φρύδια. 
2. Καθαρίστε καλά το πρόσωπο σας, εφαρμόσετε την ενυδατική κρέμα και απλώστε αν θέλετε το makeup. Στη συνέχεια, μπορείτε να βάψετε τα χείλη και να βάλετε το ρουζ, αλλά μην προχωρήσετε στο βάψιμο των ματιών.
3. Αν τα φρύδια σας είναι αραιά και έχουν κενό, γεμίστε τα με ένα μολύβι ή λίγη σκιά. Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό και μπορείτε να το παραλείψετε. 
Αν όμως το ακολουθήσετε καλό θα είναι να επιλέξετε μια απόχρωση taupe, η οποία ταιριάζει τόσο σε σκούρα, όσο και σε ανοιχτόχρωμα φρύδια χωρίς να φαίνεται πολύ έντονο ή άχρωμο. 
Για τα κοκκινωπά φρύδια επιλέξτε το αντίστοιχο μολύβι ή σκιά. Αντίστοιχα, για τα μαύρα φρύδια επιλέξτε έναν τόνο πιο ανοιχτό χρώμα και όχι μαύρο γιατί το αποτέλεσμα θα είναι πολύ άγριο. Στη συνέχεια χτενίστε τα με ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα.
4. Μετά εφαρμόστε το τζελ φρυδιών που έχετε επιλέξει με το βουρτσάκι ή το πινελάκι, κάνοντας κινήσεις στην κατεύθυνση που φυτρώνουν οι τρίχες.
5. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ και είστε έτοιμη.

0 σχόλια: