Navigation Menu

Color Block Nails: μια τεχνική στα νύχια για υπέροχα μανικιούρ ||AllAboutBeauty

Η τεχνική των Color Block Nails μπορεί να αποτελέσει μια πολύ εύκολη και εντυπωσιακή λύση για τη
 δημιουργία ξεχωριστών μανικιούρ. 
Πρόκειται για το σχέδιο στα νύχια που χωρίζει την επιφάνεια τους σε πολλά μέρη, τα οποία στη συνέχεια χρωματίζονται με διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου ή 
διαφορετικού χρώματος.


Βήμα βήμα η τεχνική δημιουργίας Color Block Nails

Τα βήματα για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο color block μανικιούρ με τρία χρώματα και τριγωνικά σχήματα είναι τα εξής:


1. Αρχικά εφαρμόστε μια θρεπτική βάση για να αποφύγετε το κιτρίνισμα των νυχιών και να τα προστατεύσετε από το ξεφλούδισμα κλπ.

2. Στη συνέχεια εφαρμόστε δυο στρώσεις από το χρώμα που θέλετε να έχει η βάση του νυχιού σας και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει. Στην προκειμένη περίπτωση είναι το λευκό.

3. Μετά σχηματίστε μια διαγώνια γραμμή, λίγο πιο πάνω από την βάση, με το δεύτερο χρώμα (εδώ φούξια) που έχετε επιλέξει, χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινέλο σχεδίων μανικιούρ.

4. Χρωματίστε με το δεύτερο χρώμα όλο το νύχι που βρίσκεται πάνω από την διαγώνιο που σχεδιάσατε και αφήστε το να στεγνώσει.

5. Έπειτα, πάρτε το τρίτο χρώμα της αρεσκείας σας (εδώ μωβ) και σχεδιάστε άλλη μια διαγώνιο, η οποία έχει αντίθετη κλίση από την πρώτη. Με αυτό τον τρόπο χωρίζετε το νύχι σας σε τρία τριγωνικά μέρη.

6. Απλώστε λοιπόν και το τρίτο χρώμα στο τελευταίο τρίγωνο που σχεδιάσατε και περιμένετε να στεγνώσει ελαφρώς.

7. Τέλος, εφαρμόστε το top coat που θα σφραγίσει το μανικιούρ σας και θα το κάνει λαμπερό ή ματ, ανάλογα με την υφή που έχετε επιλέξει.

0 σχόλια: