Navigation Menu

HOW TO: Μανικιούρ με μαγνήτη για εντυπωσιακά magnetic nails ||AllAboutBeauty

Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με τα νύχια σας, 
δοκιμάστε να κάνετε υπέροχα μανικιούρ με μαγνήτη
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και πολύ εντυπωσιακό εφέ που δημιουργείται με ένα μαγνητικό βερνίκι νυχιών και
 μια απλή κίνηση.



Ο τρόπος δημιουργίας υπέροχων magnetic nails χρησιμοποιώντας ένα απλό μαγνητικό βερνίκι νυχιών και όχι ημιμόνιμο είναι πολύ εύκολος.


1. Αρχικά κάνετε την προετοιμασία του μανικιούρ σας, λιμάροντας τα νύχια και καθαρίζοντας τα πετσάκια.
2. Έπειτα καθαρίστε πολύ καλά την επιφάνεια του νυχιού με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με ασετόν, για να είναι εντελώς καθαρή.
3. Στη συνέχεια εφαρμόζετε μια θρεπτική βάση και προχωράτε στην εφαρμογή δυο στρώσεων από το μανό με μαγνήτη στην απόχρωση και το σχέδιο της αρεσκείας σας. Προσοχή όμως, πριν εφαρμόσετε το δεύτερο χέρι, αφήστε το πρώτο να στεγνώσει ελαφρώς.
4. Αφού εφαρμόσετε και το δεύτερο χέρι με το βερνίκι, το οποίο θα πρέπει να είναι παχύ, πάρτε τον μαγνήτη.
5. Όσο η δεύτερη στρώση του μανό είναι υγρή, περάστε τον μαγνήτη πάνω από το νύχι σας, χωρίς να τον ακουμπήσετε σε αυτό και κρατήστε τον για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι να δημιουργηθεί το επιθυμητό σχέδιο. 
6. Συνεχίστε κάνοντας την ίδια διαδικασία σε κάθε νύχι που θέλετε να εφαρμόσετε το συγκεκριμένο εφέ και τέλος, μόλις έχει στεγνώσει πλήρως το μαγνητικό βερνίκι νυχιών, εφαρμόστε ένα Top coat για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως το μαγνητικό μανό μπορεί να κάνει περισσότερη ώρα για να στεγνώσει, απ’ ότι ένα συνηθισμένο βερνίκι νυχιών.




0 σχόλια: