Navigation Menu

Blush Brush : Το ιδανικό πινέλο ρουζ για κάθε περίπτωση ||AllAboutBeauty

Ορισμένα πινέλα κάνουν πιο έντονη εφαρμογή του χρώματος και άλλα πιο απαλή. Επίσης, χρησιμοποιώντας κάποια συγκεκριμένα εφαρμόζεται πιο στοχευμένα το χρώμα, ενώ με κάποια άλλα απλώνεται καλύτερα.


Ποιο πινέλο ρουζ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σε κάθε περίπτωση:


Καθημερινό μακιγιάζ: Για το καθημερινό μακιγιάζ θα χρειαστείτε ένα πινέλο που απλώνει απαλά και ομοιόμορφα το ρουζ, αποφεύγοντας έτσι ένα βαρύ αποτέλεσμα. Επιλέξτε λοιπόν ένα απαλό, θολωτό και πυκνό πινέλο ρουζ. Τέλος, δώστε σημασία στην πυκνότητα του πινέλου που χρησιμοποιείτε για να πετύχετε το πόσο έντονο θα είναι το χρώμα στα ζυγωματικά σας.


Απαλό μακιγιάζ: Με τη βοήθεια ενός αφράτου πινέλου, αλλά λιγότερο πυκνού από το κλασσικό πινέλο ρουζ μπορείτε να απλώσετε ομοιόμορφα το προϊόν. Απλά μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε σιγά σιγά λίγη περισσότερη ποσότητα μέχρι να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.


Φωτεινό μακιγιάζ: Για την δημιουργία ενός έντονου και φωτεινού μακιγιάζ θα χρειαστείτε ένα πινέλο ρουζ που εφαρμόζει με ακρίβεια το προϊόν στο σημείο που θέλετε. Για να το πετύχετε αυτό επιλέξετε ένα κωνικό πινέλο.



Ρουζ που σβήνει: Αν θέλετε το ρουζ σας να μην ξεχωρίζει, αλλά να σβήνει ομοιόμορφα, δίνοντας υπέροχο φυσικό χρώμα στα ζυγωματικά σας, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο σε σχήμα θόλου.


Πινέλο για να διορθώσετε λάθη: Κι όμως υπάρχει ένα πινέλο που μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε τυχόν λάθη στην εφαρμογή του ρουζ. Ο λόγος για το τραχύ και πυκνό Kabuki πινέλο, το γνωστό και ως μικρό φουντωτό πινέλο. Κάνοντας με αυτό μια απαλή και μικρή κυκλική κίνηση, μπορείτε να απαλύνετε το έντονο χρωματικό αποτέλεσμα και να απλώσετε καλύτερα τα σκληρά τελειώματα.


0 σχόλια: