Navigation Menu

Colorful mascara: Χρωματιστή μάσκαρα: Ποια χρωματιστή μάσκαρα να φορέσετε ανάλογα με το χρώμα ματιών σας ||AllAboutBeauty

Αν θέλετε να απογειώσετε το βλέμμα σας, δίνοντας υπέροχο χρώμα, η χρωματιστή μάσκαρα αποτελεί μια 
πολύ καλή ιδέα ανανέωσης. 
Ποιο είναι όμως το ιδανικό χρώμα για κάθε απόχρωση ματιών;



Καστανά μάτια 
Η ιδανική χρωματιστή μάσκαρα για να τονίσετε τα καστανά μάτια είναι η μωβ. Δίνει έμφαση στην ζεστασιά του καφέ των ματιών και δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι έχετε μεγαλύτερη και φωτεινότερη ίριδα. Επίσης, η πράσινη μάσκαρα μπορεί να αναδείξει την φυσική γήινη απόχρωση του πράσινου που διαθέτει ένα καστανό μάτι, ενώ η κίτρινη μάσκαρα θα κάνει τα καφέ μάτια εντυπωσιακά.
Πράσινα μάτια
Αν θέλετε να τονίσετε τα πράσινα μάτια, επιλέξτε μια μωβ μάσκαρα, διότι το μωβ χρώμα είναι το αντίθετο στην χρωματική παλέτα. Βάφοντας λοιπόν μωβ τις βλεφαρίδες θα κάνετε τα μάτια σας να λάμψουν.
Μπλε μάτια
 Μπορεί το τιρκουάζ να πλησιάζει πολύ το μπλε χρώμα των ματιών, αλλά η τόσο έντονη απόχρωση του μπορεί να τονίσει τα γαλάζια μάτια. Από την άλλη μεριά μια ροζ μάσκαρα θα αναδείξει την ζεστασιά των μπλε ματιών.
Γκρι μάτια 
Η ιδανική απόχρωση χρωματιστής μάσκαρα για τα γκρι μάτια είναι το σκούρο μπλε – navy, το οποίο θα τονίσει τους μπλε τόνους τις γκρίζας ίριδας.

0 σχόλια: