Navigation Menu

Colorful mascara: Χρωματιστή μάσκαρα: Συμβουλές για εντυπωσιακό μακιγιάζ με χρωματιστή μάσκαρα ||AllAboutBeauty

Αν ψάχνετε έναν τρόπο για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά μακιγιάζ με μια κίνηση, η χρωματιστή μάσκαρα μπορεί να σας δώσει την λύση. Το χρώμα στις βλεφαρίδες δεν αποτελεί ένα trend που φοριέται μόνο το καλοκαίρι, αλλά μπορεί να υιοθετηθεί καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, κάνοντας το μακιγιάζ σας εκθαμβωτικό.



Συμβουλές για εντυπωσιακό μακιγιάζ με χρωματιστή μάσκαρα


1. Ο πιο απλός και εντυπωσιακός τρόπος για να εφαρμόσετε μια μάσκαρα με χρώμα είναι να την απλώσετε τόσο στις πάνω, όσο και στις κάτω βλεφαρίδες.
2. Αν το χρώμα σε όλες τις βλεφαρίδες σας φαίνεται υπερβολικό, περιορίστε το μόνο στις πάνω ή μόνο στις κάτω και βάψτε τις άλλες με την κλασσική μαύρη μάσκαρα.
3. Εναλλακτικά, βάψτε μαύρες τις βλεφαρίδες και προσθέστε το χρώμα μόνο στο τελείωμα τους.
4. Επειδή το χρώμα στις βλεφαρίδες είναι εντυπωσιακό από μόνο του, προτιμήστε να κρατήσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ ματιών απλό ή να τονίσετε με μια λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner.
5. Για τις εμφανίσεις στη θάλασσα ή την πισίνα, μια αδιάβροχη χρωματιστή μάσκαρα από μόνο της είναι ιδανική. Θα τονίσει το βλέμμα και θα δημιουργήσει παιχνιδιάρικο και άκρως εντυπωσιακό look.
6. Ενισχύστε το χρώμα της μάσκαρας με μια γραμμή eyeliner λίγο πιο σκούρα.
7. Για τις βραδινές σας εξόδους επιλέξτε μια μάσκαρα με μεταλλική απόχρωση και δώστε στο μακιγιάζ σας μια λαμπερή νότα.
8. Εκπληκτικό και άκρως φανταχτερό είναι και το αποτέλεσμα που δημιουργεί ο συνδυασμός δυο διαφορετικών αποχρώσεων μάσκαρας.
9. Τέλος, προσθέστε ψεύτικες βλεφαρίδες τόσο σε μαύρη απόχρωση, όσο και σε άλλα χρώματα για να κάνετε ακόμη πιο εντυπωσιακό το βάψιμο των ματιών.

0 σχόλια: