Navigation Menu

10 εύκολα tips για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το manicure σου.

Πριν από μία ώρα τελείωσες το manicure σου και ήσουν τόσο χαρούμενη που θα έχεις περιποιημένα και βαμμένα νύχια το βράδυ που θα βγεις με τις φίλες σου. Η τύχη όμως, δεν είναι με το μέρος σου, αφού μόλις χάλασες δύο από αυτά που δεν είχαν στεγνώσει καλά.

Είναι στ΄αλήθεια τόσο εκνευριστικό όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, γι’ αυτό κι εμείς ανακαλύψαμε 10 χρήσιμα tips για να αποκτήσει το manicure σου μεγαλύτερη διάρκεια.


• Δώσε σχήμα στα νύχια σου με μία λίμα και προσπάθησε να τα λιμάρεις προς μία κατεύθυνση, ώστε να εμποδίσεις το σπάσιμο. Επιπλέον, δοκίμασε να τα κόψεις σχετικά κοντά, για να μη σπάνε συχνά.

• Είναι αρκετά σημαντικό να ενυδατώνεις τα νύχια σου συχνά. Ειδικά, πριν τα βάψεις καλό είναι να εφαρμόσεις ένα ενυδατικό λαδάκι που θα απορροφηθεί σχετικά γρήγορα, για να απλώσεις όπως πρέπει το βερνίκι σου.

• Μην κουνάς ποτέ το μπουκαλάκι με το βερνίκι, γιατί δημιουργούνται φυσαλίδες. Τοποθέτησε το βερνίκι ανάμεσα στα χέρια σου και τρίψ' τα μεταξύ τους.

 Μην ξεχνάς ποτέ τη βάση σου. Προστατεύει τα νύχια σου και μετά την εφαρμογή της το βερνίκι σου απλώνεται πιο εύκολα.

 Δεν χρειάζεται να συγκεντρώσεις μεγάλη ποσότητα από το βερνίκι που έχεις διαλέξεις για τα νύχια σου πάνω στο πινελάκι σου. Επιπλέον, είναι σημαντικό να δημιουργήσεις λεπτές στρώσεις για να στεγνώσουν πιο γρήγορα.

• Εφάρμοσε δύο στρώσεις από το βερνίκι σου για να πετύχεις ένα περιποιημένο αποτέλεσμα χωρίς κενά. Περίμενε δύο λεπτά ανάμεσα στις δύο στρώσεις, για να δώσεις χρόνο στα νύχια σου να στεγνώσουν όπως πρέπει.

• Δοκίμασε να καθαρίσεις τα υπολείμματα του βερνικιού γύρω από τα νύχια σου με μία μπατονέτα που θα βρέξεις με λίγο ασετόν.

• Μόλις τελειώσεις με το βερνίκι, άφησε τα νύχια σου να στεγνώσουν καλά και εφάρμοσε το topcoat σου. Μπορείς να το εφαρμόζεις καθημερινά για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το manicure σου

• Μερικές σταγόνες από ένα λαδάκι ενυδάτωσης που θα εφαρμόζεις καθημερινά σε βοηθάνε να διατηρήσεις το manicure σου για περισσότερες μέρες

• Να φοράς πάντα γάντια όταν κάνεις τις δουλειές του σπιτιού, γιατί διαφορετικά το manicure σου θα χαλάσει στο άψε-σβήσε.

0 σχόλια: