Navigation Menu

4 περίεργοι τρόποι για να απλώσετε το μεικ απ σας χωρίς beauty blender


Στις μέρες μας μία απο τις μεγαλύτερες μόδες είναι ναι απλώνουμε το μεικ απ μας με το λεγόμενο beauty blender αλλα με την τιμή του να φτάνει μέχρι και τα 20 ευρώ πολλοί το ξανά σκέφτονται αν θα το αγοράσουν τελικά. Εδώ σας έχουμε 5 περίεργους τρόπους για να απλώσετε το μεικ απ σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε beauty blender.

1. Απλώστε το μεικ απ σας με ενα προφυλακτικό

Ναι όσο περίεργο και αν σας φαίνεται. Πολλοί beauty bloggers το έχουν δοκιμάσει και έχουν πει ότι έχει και καλύτερα αποτελέσματα!!


2. Απλώστε το μεικ απ σας με σιλικόνη απο ένα σουτιεν

Ενας ακόμα περίεργος τρόπος για να απλώσετε το μεικ απ σας ειναι με την σιλικόνη απο ένα σουτιεν . Πολλοί υποστηρίζουν οτι έχει τα ίδια αποτελέσματα και πολύ φθηνότερα απο ενα beauty blender.

3. Απλώστε το μεικ απ σας με ένα βρασμένο αβγό

Όσο παράξενο και αηδιαστικό ακούγετε μία νεα μόδα είναι να απλώνουν το μεικ απ τους με ενα βρασμένο και ξεφλουδισμένο αβγό

4. Απλώστε το μεικ απ σας με μία καλτσα

Αυτό λοιπόν είναι ο γνωστότερος τρόπος να απλώσει κανεις το μεικ απ του χωρις να χρησιμοποιήσει ένα beauty blender. Είναι ο λιγότερο περίεργος και πιο παλιός αφού είναι γνωστός απο τότε που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τα  beauty blender.




0 σχόλια: