Navigation Menu

5 beauty tips για να ξυπνήσεις πιο όμορφη από χτες!

Αν κάθε φορά που ξυπνάς, κοιτιέσαι στον καθρέφτη και λες «φτου, φτου να μη με ματιάσω», τότε σε θαυμάζω. Εμένα κάθε φορά είτε θα μου χαλάσουν τη διάθεση οι μαύροι κύκλοι είτε κάποιο σπυράκι θα έχει εμφανιστεί στο πρόσωπό μου. Τελικά, όμως, η καλή διάθεση δεν φαίνεται από το πρωί, αλλά από το προηγούμενο βράδυ. Ακολούθησε και εσύ 5 σωτήρια tips και δώσε ένα τέλος στο morning freak out!

Δοκίμασέ τα και θα δεις πως με τον καιρό κάθε πρωί θα ξυπνάς όλο και πιο όμορφη!

1.Ξεβάψου μόλις πας στο σπίτι.
Μην περιμένεις τελευταία στιγμή για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου. Μην ξεχνάς άλλωστε πως τα καλλυντικά που βάζεις εμποδίζουν το δέρμα σου να αναπνέει.

2. Αγόρασε μάσκες που πουλάνε στα πολυκαταστήματα και εφάρμοσε μία, αφού ξεβαφτείς.
Είναι ευκαιρία να περιποιηθείς το δέρμα σου, όση ώρα ξεκουράζεσαι ή βλέπεις τηλεόραση.

3. Κάνε μασάζ με την ενυδατική σου κρέμα.
Κάνοντας απαλές κινήσεις στο πρόσωπό μας, αυξάνεται η ροή του αίματος και αυτό κάνει καλό στην επιδερμίδα σου. Οι κινήσεις πρέπει να είναι από μέσα προς τα έξω και από πάνω προς τα κάτω. Φυσικά δεν ξεχνάς τον λαιμό και το ντεκολτέ, καθώς έχουν και αυτά τα σημεία ανάγκη για περιποίηση και φροντίδα.

4.Πρόσεχε πως ακουμπάς το πρόσωπό σου στο μαξιλάρι.
Αν έχεις βάλει διάφορα προϊόντα στο πρόσωπό σου, τότε καλό είναι να μην ακουμπήσει καθόλου στο μαξιλάρι, ώστε να μη χαθεί ποσότητα από το προϊόν. Αν πάλι κοιμάσαι μπρούμυτα, τότε ή σιγουρέψου πως αλλάζεις συχνά μαξιλαροθήκες ή εφάρμοσε το προϊόν αρκετή ώρα πριν κοιμηθείς.

5. Μόλις ξυπνήσεις, πλύνε καλά το πρόσωπό σου.
Μην επαναπαυτείς στο ότι έβαλες προϊόντα το προηγούμενο βράδυ. Το πρόσωπό σου έχει ανάγκη από αναζωογόνηση, καθώς με το νερό δεν ξυπνάς μόνο εσύ, αλλά και αυτό.

0 σχόλια: